آشنایی با خواص و فواید سنجد
سنجد یکی از میوه های بسیار مفید است که طبع خشک و سردی دارد. این میوه پر خاصیت از زمانهای بسیار قدیم توسط ایرانیان مصرف می شود و در اعیاد ...
5 اردیبهشت 1399
بیشتر
ادویه پاسترامی
پاسترامی یک از سنت های قدیمی نگهداری و پخت گوشت می باشد که در ابتدا برای گوشت پرندگانی مانند: غاز، و بوقلمون استفاده می شد. و در بسیاری از کشورها ...
20 دی 1398
بیشتر
پودر زردچوبه
زردچوبه ادویه ای بسیار پرکاربرد در تهیه انوع مختلف غذاهای ایرانی است . اگر میخواهید با ۱۰ مورد از مهمترین خواص و فواید زردچوبه آشنا شوید با ما همراه باشید. ۱٫ ...
22 شهریور 1398
بیشتر
ادویه
خاصیت انواع ادویه های پرمصرف ادویه ها تنوع و فواید زیادی دارند اما باعث کاهش سدیم مصرفی هنگام طبخ می شود و تنها هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا ...
22 شهریور 1398
بیشتر
چای ماسالا
چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع ...
18 آذر 1397
بیشتر
سوشی چیست
سوشی چیست؟ سؤالی که بسیاری از مردم جهان این‌گونه پاسخ می‌دهند: سوشی معروف‌ترین غذای ژاپنی است که با ماهی خام تهیه می‌شود. با همین جمله، بسیاری از خیر امتحان کردن ...
16 آذر 1397
بیشتر
خردل
خردل گیاهی علفی، یک ساله و به ارتفاع ۲۰ تا ۶۰ سانتی متر است که دارای کرک‌های خشنی است. این گیاه دارای برگ بوده و گل‌های آن زرد رنگ است ...
21 آبان 1395
بیشتر
جوز هندی
جوز در اکثر بیماریهای عصبی، جنسی، ضعف عمومی در ترکیبات معجونها و غیره بکار میرود یکی از گیاهان درمانگر و شفابخش می باشد. بیشترین کاربرد جوز در ترکیبات است این ...
21 آبان 1395
بیشتر
فلفل سیاه
فلفل سیاه میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است. گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر) گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae، ...
21 آبان 1395
بیشتر
دارچین
دارچین از پوست داخلی درختی به همین نام تهیه می شود. برای این کار ساقه درخت قطع شده، پوسته درونی استخراج شده و بقیه قسمت ها دور ریخته می شوند. ...
11 آبان 1395
بیشتر
1 2
علاقه مندی ها 0
باز کردن چت
سلام به کمک نیاز دارید ؟