02155165125
ورود/ثبت نام
ادویه پاسترامی
پاسترامی یک از سنت های قدیمی نگهداری و پخت گوشت می باشد که در ابتدا برای گوشت پرندگانی مانند: غاز، و بوقلمون استفاده می شد. و در بسیاری از کشورها ...
10 ژانویه 2020
مشاهده مطلب
پودر زردچوبه
زردچوبه ادویه ای بسیار پرکاربرد در تهیه انوع مختلف غذاهای ایرانی است . اگر میخواهید با ۱۰ مورد از مهمترین خواص و فواید زردچوبه آشنا شوید با ما همراه باشید. ۱٫ ...
13 سپتامبر 2019
مشاهده مطلب
ادویه
خاصیت انواع ادویه های پرمصرف ادویه ها تنوع و فواید زیادی دارند اما باعث کاهش سدیم مصرفی هنگام طبخ می شود و تنها هدف از مصرف ادویه طعم دار کردن غذا ...
13 سپتامبر 2019
مشاهده مطلب
چای ماسالا
چای ماسالا یک چای اصالتا هندی است که از ترکیب چای، شیر و چندین ادویه تهیه می شود. این چای مناسب برای عصرانه در روزهای سرد زمستانی و یا رفع ...
9 دسامبر 2018
مشاهده مطلب
سوشی چیست
سوشی چیست؟ سؤالی که بسیاری از مردم جهان این‌گونه پاسخ می‌دهند: سوشی معروف‌ترین غذای ژاپنی است که با ماهی خام تهیه می‌شود. با همین جمله، بسیاری از خیر امتحان کردن ...
7 دسامبر 2018
مشاهده مطلب
خردل
خردل گیاهی علفی، یک ساله و به ارتفاع ۲۰ تا ۶۰ سانتی متر است که دارای کرک‌های خشنی است. این گیاه دارای برگ بوده و گل‌های آن زرد رنگ است ...
11 نوامبر 2016
مشاهده مطلب
جوز هندی
جوز در اکثر بیماریهای عصبی، جنسی، ضعف عمومی در ترکیبات معجونها و غیره بکار میرود یکی از گیاهان درمانگر و شفابخش می باشد. بیشترین کاربرد جوز در ترکیبات است این ...
11 نوامبر 2016
مشاهده مطلب
فلفل سیاه
فلفل سیاه میوه‌های خشک شده تیره رنگ گیاه فلفل است. گیاه فلفل بومی جنوب هند است. فلفل یا پلپل سیاه (nigrum پیپر) گیاه رونده گل دهنده ای از خانواده Piperaceae، ...
11 نوامبر 2016
مشاهده مطلب
دارچین
دارچین از پوست داخلی درختی به همین نام تهیه می شود. برای این کار ساقه درخت قطع شده، پوسته درونی استخراج شده و بقیه قسمت ها دور ریخته می شوند. ...
1 نوامبر 2016
مشاهده مطلب
زنجبیل
زنجبیل می تواند به صورت تازه، خشک شده، پودر، روغن یا آبمیوه مورد استفاده قرار گیرد. زنجبیل گاهی نیز به غذاهای فرآوری شده و مواد آرایشی اضافه می شود. زنجبیل ...
1 نوامبر 2016
مشاهده مطلب
1 2
علاقه مندی ها 0