۳۸ مورد از خواص دارچین و خواص دارچین و عسل

دارچین از پوست داخلی درختی به همین نام تهیه می شود. برای این کار ساقه درخت قطع شده، پوسته درونی استخراج شده و بقیه قسمت ها دور ریخته می شوند. زمانی که پوسته درونی خشک می شود به صورت رول هایی در آمده که چوب دارچین نامیده می شود. چوب ها آسیاب شده و پودر دارچین حاصل می گردد. عطر و طعم متمایز دارچین به دلیل روغن موجود در یکی از ترکیبات تشکیل دهنده آن به نام سینامالدئید است. بسیاری از تاثیرات دارچین بر روی سلامتی و سوخت و ساز بدن نیز از همین ماده نشات می گیرد.

دارچین، سرشار از آنتی اکسیدان

آنتی اکسیدان ها از بدن در مقابل آسیب های اکسایشی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کنند. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های قوی مانند پلی فنول ها است. بر اساس یک پژوهش علمی که در آن اثرات آنتی اکسیدان ادویه های مختلف با هم مقایسه شد، قوی ترین اثر آنتی اکسیدانی به وضوح به دارچین تعلق گرفت؛ حتی بالاتر از پودر سیر و پونه کوهی. در واقع اثر آنتی اکسیدانی دارچین به حدی قوی است که می تواند به عنوان ماده نگهدارنده طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
دارچین، دارای خواص ضد التهابی

موضوع التهاب در بدن انسان فوق العاده مهم و حیاتی است. التهاب به بدن در مبارزه با عفونت ها و ترمیم آسیب های بافتی کمک می کند. التهاب می تواند تبدیل به یک مشکل گردد، زمانی که مزمن (طولانی مدت) شده و به بافت های خود بدن آسیب برساند. دارچین در این زمینه می تواند مفید و موثر باشد. برخی از مطالعات صورت گرفته نشان می دهد آنتی اکسیدان های موجود در دارچین اثرات ضد التهابی چشمگیری دارند.

خواص دارچین در کاهش خطر بیماری های قلبی
دارچین موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود؛ بیماری های قلبی شایع ترین علت مرگ و میر زودرس در جهان هستند. در مبتلایان به دیابت نوع دو، مصرف روزانه ۱ گرم دارچین اثرات مفیدی بر روی نشانگرهای خون دارد.
دارچین هم چنین سطح کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید را کاهش می دهد و این در حالی است که میزان کلسترول HDL بدون تغییر می ماند. در مطالعه ای که توسط دانشمندان امریکایی صورت گرفت مشخص شد مصرف روزانه ۱۲۰ میلی گرم دارچین این اثرات را به دنبال دارد و کلسترول HDL را نیز افزایش می دهد. بر اساس نتایج تحقیقات صورت گرفته بر روی حیوانات مصرف دارچین در کاهش فشار خون نیز موثر است.

دارچین، دارای اثر ضد دیابتی قدرتمند
اثرات دارچین بر کاهش قند خون کاملا شناخته شده است. به غیر از اثرات مفیدی که بر مقاومت به انسولین دارد از چندین مکانیسم دیگر برای کاهش سطح قند خون بدن استفاده می کند.

مکانیسم اول: مطالعات نشان داده است دارچین با دخالت در تولید و ترشح آنزیم های گوارشی مختلف، موجب کند شدن تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. به این ترتیب میزان گلوکز وارد شده به خون بعد از خوردن غذا را کاهش می دهد.
مکانیسم دوم: دارچین حاوی ترکیبی است که می تواند تا حدودی نقش انسولین را ایفا کرده و برداشت گلوکز توسط سلول ها را به میزان زیادی بهبود ببخشد. هر چند بسیار کندتر از خود انسولین عمل می کند.
آزمایشات متعدد اثرات ضد دیابتی دارچین را تایید کرده و میزان تاثیر آن بر کاهش سطح قند خون ناشتا را ۲۹-۱۰% اندازه گیری کرده اند. دوز موثر مصرف دارچین ۶-۱ گرم در روز است.
تازه ترین تحقیقات نشان می‌دهد بیماران مبتلا به دیابت می‌ توانند با افزودن کمی دارچین به رژیم غذایی خود به حفظ سلامت بدنشان کمک کنند. در یک مطالعه بیماران دیابتی که به مدت ۴۰ روز، روزانه یک گرم دارچین به رژیم غذایی معمول خود افزودند، میزان قند خون، کلسترول و چربی‌های خونشان تا ۳۰ درصد کاهش یافت و کاهش میزان کلسترول ، قند و چربی خون در بیماران دیابتی تاثیر مفیدی در بهبود سلامتی دارد.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می بخشد و با کاهش تدریجی قند خون، از خستگی و تاری دید دیابتی ها می کاهد و چون تقریبا بدون کالری است افراد چاق و مبتلایان به دیابت می توانند با نظر پزشک متخصص از آن در رژیم غذایی شان استفاده کنند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نشان داده که دارچین سوخت و ساز گلوکز را تا حدود ۲۰ برابر بالا می برد.
انسولین یکی از هورمون های کلیدی بدن است که متابولیسم و مصرف انرژی را تنظیم می کند. انسولین هم چنین برای انتقال قند خون، از جریان خون به درون سلول ها ضروری است. ولی مشکل این است که بسیاری از افراد نسبت به اثرات انسولین مقاوم هستند. این وضعیت به عنوان مقاومت به انسولین شناخته می شود و از نشانه های بارز بیماری های خطرناکی مانند سندروم متابولیک و دیابت نوع ۲ به شمار می رود.
مصرف دارچین به طور چشمگیری مقاومت نسبت به انسولین را کاهش می دهد. به این ترتیب دارچین به صورت غیر مستقیم در کاهش سطح قند خون بدن نقش دارد. وقتی بدن حساسیت خود را نسبت به هورمون انسولین از دست می‌دهد، دیابت نوع دوم بروز می‌کند. انسولین قند را از خون به سلول های بدن منتقل می‌کند تا به عنوان انرژی مورد استفاده قرار گیرد، بنابراین وقتی بدن به انسولین پاسخ ندهد، مقدار قند یا گلوکز در خون بالا می‌رود و منجر به خستگی و تاری دید می‌شود. افزایش قند خون در دراز مدت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی ، نارسایی کلیوی و نابینایی را افزایش دهد. افزودن مقدار کمی دارچین به چای ، آب پرتقال یا غلات مفید است. با جوشاندن آب با یک تکه دارچین به راحتی می‌توان چای دارچینی نیز تهیه کرد.
دارچین همچنین از بروز دیابت نوع دوم در افراد در معرض خطر جلوگیری می‌کند. دارچین حاوی برخی مواد است که مصرف زیاد آن می‌تواند سمی باشد بنابراین در مصرف این ماده غذایی باید دقت کرد. در این مطالعه ۶۰ بیمار مبتلا به دیابت نوع دوم روزانه ۱، ۳ یا ۶ گرم دارچین یا معادل آن آرد گندم ( به عنوان دارونما ) مصرف کردند. آرد گندم و دارچین به شکل کپسول استفاده می شد.
میزان گلوکز، چربی و کلسترول تمام بیمارانی که دارچین مصرف کردند تا ۳۰ درصد کاهش یافت، اما هیچگونه تغییری در کسانی که دارو نما دریافت کردند مشاهده نشد.
دارچین حاوی ترکیباتی است که عمل انسولین در انتقال گلوکز به سلول ها را بهبود می‌بخشد. دارچین تقریبا هیچ کالری ندارد، به همین خاطر دیابتی‌ها بدون خطر چاق شدن می‌توانند با افزودن دارچین طعم مطبوعی به غذای خود بخشند.هر گرم دارچین کمتر از ۳ کالری دارد که بسیار اندک است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که دارچین ظاهرا به سلول های چربی در تشخیص و واکنش به انسولین کمک می‌کند. مطالعات آزمایشگاهی و حیوانی نیز نشان داده بود که دارچین سوخت و ساز گلوکز را حدود بیست برابر می‌کند.
خواص دارچین در افزایش متابولیسم بدن

تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف دارچین، سوخت‌وساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش می‌دهد. یافته‌های حاصل شده از این تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف روزانه یک‌‌چهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا ۲۰ بار فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش می‌دهد و به بدن اجازه می‌دهد تا چربی و کالری‌های ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش می‌یابد، بدن این توانایی را پیدا می‌کند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلول‌ها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت و ساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آنها نمی‌تواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه وزن آنها افزایش یافته یا به عبارتی وزنی از دست نمی‌دهند.
براساس مطالعات، هنگامی که دارچین را با غذا مصرف کنیم نه‌به‌صورت جداگانه، به بدن کمک می‌کند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر بسوزاند و در نتیجه این کار، سطوح قند خون کاهش می‌یابد. با کاهش یافتن سطوح قند خون، بدن می‌تواند سطوح انرژی، میل به غذا و سیگنال‌های گرسنگی خود را تنظیم کند. علاوه بر این، تمایل بدن برای ذخیره چربی را نیز کاهش می‌دهد. با فوایدی که به خاطر افزایش سوخت‌وساز (متابولیسم) و تعادل قند خون نصیب بدن می‌شود، دارچین در نهایت به سلول‌های چربی درون بدن کمک می‌کند تا نسبت به سطح انسولین خون پاسخ‌ده و دارای عکس‌العملی سریع باشد. و نتیجه این پاسخ‌دهی فوایدی است که از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست می‌آید.
دارچین و مقابله با سرطان

رشد غیر قابل کنترل سلول ها، اصلی ترین مشخصه بروز بیماری سرطان است. دارچین به دلیل برخورداری از مزایای بالقوه در پیشگیری و درمان سرطان مورد بررسی قرار گرفته است. البته شواهد موجود به مطالعات حیوانی صورت گرفته محدود می شوند که از نقش عصاره دارچین در مقابله با سرطان حکایت دارند. این ماده غذایی با کاهش رشد سلول های سرطانی و مقابله با تشکیل رگ های خونی در تومور های سرطانی نقش خود را در این زمینه ایفا می کند.
نتایج یک مطالعه بر روی موش های مبتلا به سرطان روده بزرگ نشان می دهد دارچین یک فعال کننده قوی برای آنزیم های سم زدای موجود در روده بزرگ است و از پیشرفت سرطان پیشگیری می کند. نتایج دیگر تحقیقات نیز نشان می دهد دارچین واکنش های آنتی اکسیدانی محافظ روده بزرگ را فعال می کند.
مبارزه با عفونت های قارچی و باکتریایی

سینامالدئید، جز اصلی تشکیل دهنده دارچین، می تواند به مبارزه با انواع عفونت ها کمک کند. روغن دارچین به طور موثری عفونت های قارچی دستگاه تنفسی را درمان می کند. هم چنین می تواند رشد گونه های خاصی از باکتری ها نظیر لیستریا و سالمونلا را مهار کند. اثرات ضد میکروبی دارچین به جلوگیری از پوسیدگی دندان و کاهش بوی بد دهان نیز کمک می کند.
دارچین، مقابله با ویروس HIVو ایدز

HIVویروسی است که به آرامی سیستم ایمنی بدن در هم شکسته و در صورت عدم درمان به موقع و مناسب به بیماری ایدز منجر می شود. گمان می رود که گونه های مختلف دارچین سنا (دارچین چینی) به مقابله با HIV کمک کنند. نتایج یک پژوهش آزمایشگاهی که مشاهده و بررسی سلول های آلوده به ویروس HIV را شامل می شد، نشان داد در میان قریب به ۷۰ ماده گیاهی مورد آزمایش قرار گرفته دارچین از بیشترین تاثیرگذاری برخوردار است.
عصاره دارچین  مفید در درمان برفک دهان

نتایج تحقیق انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است عصاره آبی دارچین روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر درمانی دارد. این پایان نامه به وسیله فاطمه جسمانی و راهنمایی دکتر حمیدرضا مقیمی و دکتر حسین وحیدی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است. قارچ کاندیدا آلبیکنس بیماری برفک دهان را تولید می‌کند که در این تحقیقات، روش نهایی در عصاره گیری روشی مرکب از خیساندن و هضم کردن با استفاده از نسبت ۴ به ۱ آب و گلیسیرین به صورت حلال انتخاب شد. نگهداری این عصاره به مدت ۲۴ ساعت و بیشتر در دمای آزمایشگاه و یخچال تولید رسوب می‌کند، اما این رسوب از اثر ضدقارچی عصاره نمی‌کاهد. این دهان‌شویه اثری کاملاً مشابه عصاره دارد و از بو و طعم ملایم دارچین برخوردار است. نتایج این تحقیق نشان می‌دهند عصاره آبی دارچین اثر ضدقارچی دارد.
خواص دارچین در پیشگیری از آلزایمر

دارچین فعالیت مغز را افزایش می‌دهد، از این‌رو برای تقویت این عضو می‌توان از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است.
پزشکان به تازگی دریافته‌اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می‌تواند کلید اصلی پیشگیری از آلزایمر باشد.
دکتر مایکل اووادیا با انتشار مقاله جدیدی در مجله «پلوس وان» خاطرنشان کرد: ترکیب CEppt از چوب دارچین گرفته شده و تأثیر آن روی موش‌های آزمایشگاهی و مگس‌های میوه مورد آزمایش قرار گرفت. پس از ۴ ماه متخصصان متوجه شدند که سرعت رشد بیماری آلزایمر در این جانوران به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد. همچنین سطح فعالیت و طول عمر این حیوانات با گروه کنترل که سالم بودند مقایسه شد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند این یافته بسیار جالب توجه است چون این ترکیب نه تنها نقش بازدارنده در برابر بیماری آلزایمر دارد بلکه یک ماده طبیعی و بدون عوارض جانبی است که تقریباً تمام افراد می‌توانند از مزایای آن بهره‌مند شوند و هزاران سال است که انسان‌ها در موارد پزشکی متعدد از آن استفاده می‌کنند.
براساس مشاهدات صورت گرفته توسط گروه دیگری از دانشمندان، دو ترکیب در دارچین وجود دارد که از تجمع پروتئین تائو، از نشانه های بارز بیماری آلزایمر، در مغز جلوگیری می کنند. نتایج آزمایش های انجام شده بر روی موش های مبتلا به پارکینسون نشان می دهد دارچین به حفاظت از سلول های عصبی، بازگشت سطوح انتقال عصبی به حال طبیعی و همین طور بهبود عملکرد حرکتی کمک می کند؛ البته اجرای آزمایشات انسانی برای تایید نهایی ضروری است.
مصرف دارچین برای درمان سرماخوردگی

دارچین سرشار از «آلدئید سینامیک» است که یک آنتی باکتری، ضدویروس و ضدانگل بسیار قوی محسوب می‌شود. این ادویه‌ی معطر سیستم ایمنی بدن را تحریک و تقویت می‌کند.
روش مصرف: یک قاشق چای‌خوری دارچین و دو عدد چوب میخک را در یک فنجان آب گرم بریزید. در ظرف را بپوشانید و اجازه دهید بجوشد.
سپس از روی شعله برداشته و بگذارید به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. به این محلول آب نصف لیموترش و ۱ قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید. هر روز یک تا دو بار از این محلول میل کنید تا سرماخوردگی‌تان درمان شود.
خاصیت ضد نفخ دارچین

با بررسی اثر دو گیاه دارچین و سیاه دانه بر روی نفخ معده، نتایجی که به دست آمد نشان داد ۶۰ درصد افرادی که سیاه دانه، ۹۰ درصد افرادی که مخلوط دارچین و سیاه دانه و ۱۰درصد افرادی که دارچین استفاده کرده بودند، بهبود یافتند. از طرف دیگر درصد بهبود یافتگان با مصرف مخلوط دارچین و سیاه دانه، در زنان و مردان یکسان بود.
همان طور که گفتیم دارچین خواص ضدعفونی کنندگی دارد و برای همین از فلور روده محافظت می‌کند. دارچین گرفتگی عضلات معده و روده را برطرف می‌سازند و با نفخ مقابله کرده و اسهال را رفع می‌کند.
روش مصرف: ۱۵۰ میلی لیتر آب را روی ۱ قاشق چای‌خوری چوب دارچین خرد شده یا پودر دارچین ریخته و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز ۳ مرتبه (بعد از غذا) از آن بنوشید. این کار را به مدت ۷ تا ۱۰ روز تکرار کنید. توجه داشته باشید که زیاده‌روی نکنید.

دارچین انرژی‌زا است
دارچین روی جسم و روح ما تأثیر گذاشته و انرژی‌مان را بالا می‌برد. برای همین اگر احساس خستگی و کسالت می‌کنید به سراغ دارچین بروید.
روش مصرف: روی ۱۵۰ میلی گرم آب یک قاشق چای‌خوری پُر پودر دارچین بریزید. در ظرف را گذاشته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. زمانی که احساس خستگی فیزیکی می‌کنید از این محلول بنوشید.
می‌توانید به مدت ۱۰ روز از این نوشیدنی دارچینی برای رفع احساس خستگی‌تان استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که میزان دارچین را بیشتر نکنید

استفاده از دارچین برای جلوگیری از کپک‌زدگی
دارچین که در بسیاری از نان‌ها و شیرینی‌ها به عنوان ادویه استفاده می‌شود به عنوان ماده ضدکپک در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می‌تواند عامل نابودی میکروب‌ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می‌گرفته است.
با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضد میکروبی دارچین برای تولید نوعی بسته بندی ضد کپک استفاده کرده‌اند. آن‌ها اعلام کردند بر اساس آزمایش‌های به عمل آمده، کاغذی که دارای ۶ درصد از روغن دارچین باشد تا ۹۶ درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک‌زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می‌تواند تازگی نان را تا ۱۰ روز حفظ کند.
دارچین میزان گلیسمی را پایین می‌آورد

دارچین با افزایش گلیسمی بعد از صرف غذا مقابله می‌کند و به همین دلیل باعث می‌شود افراد دیابتی برای صرف غذا کمتر دچار مشکل شوند.
نتایج یک پژوهش پاکستانی که در سال ۲۰۰۳ انجام گرفته است نشان می‌دهد مصرف روزانه ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان قند خون را در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۸ تا ۲۹ درصد کاهش می‌دهد.
روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری دارچین به غذاهای خود اضافه کنید.

افزایش اشتها با مصرف دارچین
دارچین تحریک کننده‌ی غدد بزاق و غشای مخاطی معده محسوب می‌شود. این ادویه‌ی معطر تشکیل شده از یک ترکیب قوی به نام آلدئید سینامیک است که به طور طبیعی اشتها را افزایش می‌دهد.
روش مصرف: ۱ قاشق چای‌خوری دارچین را در ۱۵۰ میلی لیتر آب ریخته و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشد. محلول را صاف کرده و هر روز دو مرتبه نیم ساعت قبل از غذا میل کنید.
این نوشیدنی برای زمانی که احساس بی اشتهایی می‌کنید موثر است. توجه داشته باشید که مصرفتان بیش از میزانی که توصیه شده است نباشد.

با دارچین همیشه جوان بمانید
در تحقیقاتی که دانشمندان بر روی ماده های با اثر بخشی بالا و آرام بخشی فراوان برای بدن انجام شده است به این نتیجه رسیده اند که دارچین ماده ای که به وفور و در دسترس ما قرار دارد یکی از داروهای مفید برای سلامت انسان و حافظ جوانی است.
دارچین حاوی میزان قابل توجهی تانین است که قدرت آنتی اکسیدانی بالایی دارد و به همین دلیل با رادیکال‌های آزادی که باعث پیری سلول‌ها می‌شود مقابله می‌کند.
روش مصرف: روزانه ۱ قاشق چای‌خوری به غذاهای خود اضافه کنید. توجه داشته باشید که در مصرف دارچین نیز دچار افراط نشده و بیش از ۱ قاشق در روز از این ادویه استفاده نکنید.
نتایج یک پژوهش پاکستانی نشان می‌دهد مصرف روزانه‌ی ۱ تا ۶ گرم دارچین به مدت ۴۰ روز میزان تری گلیسیرید را ۲۳ تا ۳۰ درصد و میزان LDL را به میزان ۷ تا  ۲۷ درصد کاهش می‌دهد

خواص دارچین برای  التیام‌ بخشی و درمان درد
دارچین با داشتن خاصیت التیام‌ بخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده می‌شود و به دلیل این خاصیت، در کوتاه کردن دوره درمان و بهبود بیماران کارساز است.
یکی دیگر از فواید دارچین خاصیت ضدالتهابی آن است. این ماده مفید، گرفتگی عضلات را از بین برده و درد ناشی از آن را نیز تسکین می‌بخشد، همین‌طور برای بهبود و آرام کردن سردردهایی که به دلیل سرماخوردگی ایجاد می‌شود نیز می‌توان از دارچین استفاده کرد. دارچین با کمک به افزایش صحت و سلامت روده، ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می‌دهد.

فواید دارچین در کاربرد های آرایشی و بهداشتی
دارچین با داشتن خاصیت تازه‌کنندگی دهان و خوشبو کردن آن، در بسیاری از آدامس‌ها نیز به عنوان طعم‌دهنده به کار می‌رود.
ساخت دهانشویه طبیعی و خانگی: ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین را با نصف قاشق چایخوری پودر میخک مخلوط کرده و مسواک تر را به آن آغشته کنید. سپس آنرا به دندان‌ها و داخل دهان بکشید و این عمل را روزی یک مرتبه تکرار کنید.
سفید کننده و جرم گیر دندان: یک قاشق مربا خوری پودر دارچین را با ۲ قاشق مرباخوری کف دریا (نام گیاه دارویی است) مخلوط کرده و خوب هم بزنید، روزی ۲ مرتبه ابتدا مسواک را تر کرده و به پودر حاصل آغشته کنید سپس آن را به دندان‌ها بکشید.

خواص روغن دارچین
روغن دارچین از پوست و برگ درخت دارچین گرفته می شود. از این روغن در عطر درمانی استفاده می شود؛ هر چند که مصرف آن به اندازه روغن هایی همچون روغن ریحان، رزماری، اسطوخودوس و کاج، رایج نیست. بعضی افراد از روغن دارچین در آشپزی و پخت و پز استفاده می کنند. قدح گل، کاسه ای است که گلبرگ و برگ های خشک انواع گل را در درون آن می ریزند و کنار اتاق می گذارند، از روغن دارچین نیز به عنوان خوشبوکننده اتاق استفاده می شود و آن را درون قدح گل می ریزند. روغن دارچین از ازدیاد پشه و حشرات در خانه و محل زندگی پیشگیری می کند. پژوهش هایی که دانشکده ملی تایوان انجام شد نشان داد نه تنها روغن دارچین، بلکه برگ

دارچین نیز دافع حشرات است.
در گذشته از روغن‌های طبیعی به عنوان دارو نیز استفاده می‌شد. این روغن‌ها برای سلامت بدن مفید هستند. در این مطلب به نقل از سایت «ehow» به خواص روغن دارچین اشاره شده است.

حامد
آبان 11, 1395