تحویل اکسپرس

تحویل فوری و سالم محصول

پرداخت مطمئن

پرداخت از طریق درگاه معتبر

ضمانت کیفیت

تضمین بالاترین کیفیت محصولات

ضمانت بازگشت

بازگشت 7 روزه محصول
10 ژانویه 2020
5 بازدید
نظر %

پاسترامی یک از سنت های قدیمی نگهداری و پخت گوشت می باشد که در ابتدا برای گوشت پرندگانی مانند: غاز، و بوقلمون استفاده می شد. و در بسیاری از کشورها مانند ترکیه، رومانی و بلغارستان مورد استفاده بوده است.

در قرن هجدهم میلادی با مهاجرت یهودیان رومانی به نیویورک این شیوه درست کردن گوشت به آمریکا برده شد. ولی در آمریکا بدلیل گران بودن قیمت گوشت غاز به نسبت گوشت گاو یهودیان با تغییر شیوه پخت و جایگزینی گوشت سینه گاو بجای سینه غاز آن را در نیویورک اشاعه دادند. و بصورت ساندویچ در آوردند.

در حال حاضر ساندویچ فروشی های معروف بسیاری بصورت تخصصی بر روی این نوع از ساندویچ فعالیت می نمایند که از معروف ترین آنها می شود به رستوران Katz’s در شهر نیویورک اشاره کرد که قدمتی ۱۳۰ ساله در سرو این نوع از ساندویچ دارد.

 

پاسترامی یکی از پرآوازه ترین و گران ترین محصول فرآورده های گوشتی است.
پاسترامی از قسمتی از بدن گوساله جوان تهیه میشود که به آن سفید ران میگویند،سفید ران کمیاب ترین و با ارزش ترین قسمت هر گوساله جوان برای بازار مصرف است.
پاسترامی تا حدی خشک و به همراه چاشنی از گیاهان و ادویه جات تهیه و تولید میشود، در کشور آمریکا این محصول پس از تولید وسرد شدن در یخچال، اسلایس و بخارپز شدن به منظور ماده اصلی در ساندویچ مورد استفاده قرار میگیرد.

نحوه مصرف:پخته شده می باشد و بصورت سرد سرو میگردد.


نویسنده مطلب حامد